Ga naar hoofdinhoud

WIE BEN IK?

Mijn naam is Xenia Kasper en misschien denk je, die naam heb ik wel eens ergens gehoord.

Dat kan!

Ik ben de manager van Linda de Mol, Olcay Gülsen, Ruud de Wild, Natasja Froger en last but not least Noa Vahle. Daarnaast heb ik in de afgelopen vijftien jaren zeven boeken geschreven en gepubliceerd, meestal crime. Thrillers met een spannend rafelrandje.

Het idee voor de X Sun Protector is min of meer spontaan ontstaan. Ik gebruik als bescherming tegen de zon van mijn decolleté al jarenlang dunne sjaals of stoffen zakdoeken. Als ik op het strand of naast het zwembad lag te genieten van de zon, was ik altijd bezig met het vouwen van een doekje. Ik was altijd op zoek naar iets moois, iets wat een beetje bij mijn bikini past. Liefst ook iets wat makkelijk sluit! En, net als je bikini´s avonds snel en eenvoudig op de hand te wassen is. Iets wat niet gestreken hoeft te worden om mooi te blijven en iets wat soepel op je decolleté valt.

Mijn zoektocht was geen succes, dus toen heb ik zelf iets ontworpen en een prototype gemaakt. Vervolgens heb ik het Rachel de Boer van La Decollette gepresenteerd en we hebben besloten een samenwerking aan te gaan om dit innovatieve product op de markt te brengen.

De X Sun Protector is de perfecte aanvulling voor La Decollette.

THE X-SUN PROTECTOR

Quote van Tom van Eijk

Tom van Eijk Kliniek, cosmetisch arts

Veroudering en rimpelvorming van het decolleté lijkt wel haast onvermijdelijk, en de behandeling van dit gebied met fillers is niet eenvoudig, dus voorkomen is beter dan genezen. Veel vrouwen vergeten dit stukje huid in te smeren met zonnecrème en zeker wanneer het gezicht beschermd wordt door een hoed of pet voel je nauwelijks hoeveel zonlicht het decolleté te verduren krijgt, met beschadiging van collageen, elastine en verlies van vocht als gevolg.

De X Sun Protector voorkomt dit.

Back To Top
nl_NL