Ga naar hoofdinhoud

WIE ZIJN WIJ?

La Decollette is onderdeel van HET KLEURENKABINET, gestart sinds 1 augustus 2008.

Correspondentieadres : Lijnbaan 59B, 1969ND Heemskerk
Email : info@decollette.nl
Telefoon : 06-53564094
KvK nummer : 30218263
BTW nummer : NL001521356B98

Op La Decollette® rusten Intellectuele Eigendomsrechten volgens het EUIPO en staat geregistreerd in de Benelux, Europa, diverse landen buiten Europa en de USA en wordt beschermd door Bureau Merkrecht in Breda en Leeway Advocaten in Amsterdam

WIE ZIJN WIJ?

Gebaseerd op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, heeft ex-stewardess Rachel de Boer al weer 15 jaar geleden de anti-aging BH ontwikkeld. Ze ontdekte na haar dertigste al wat beginnende rimpels op haar decolleté en omdat verzorgingsproducten niet of nauwelijks werkten, besloot zij zelf iets uit te vinden wat wèl een effectieve oplossing bleek te zijn: een anti-aging BH!

HOE WERKT HET?

Tijdens je slaap doet de anti-aging BH doeltreffend haar werk. Al na 1 nacht zul je versteld staan van het aanzienlijke resultaat (wetenschappelijk getest!), en dàt zonder dure cosmetische ingrepen. Verticale rimpels ofwel zg. ‘slaaprimpels’ krijgen geen kans meer zich te vormen, en bestaande rimpels verdwijnen doordat La Decollette de borsten ‘s nachts netjes op haar plaats houdt en daardoor de huid van je decolleté niet belast. Bovendien is deze nacht-BH ook nog eens zó comfortabel, dat het ervaren wordt als een hele fijne ondersteuning van je borsten. De anti-aging BH is getest op comfort bij vrouwen die een borstoperatie achter de rug hebben. Plastisch chirurg Benoit Couturaud uit Parijs heeft aangetoond dat in alle gevallen vrouwen meer nachtelijk comfort ervaren als zij de anti-aging BH dragen.

Back To Top
nl_NL