ACCESSOIRES

LIQUID GOLD

We zijn heel blij dat wij een mooie, pure Argan olie kunnen aanbieden, die wij rechtstreeks bij de bron uit Zuid-Marokko halen. Deze huidolie is puur, 100% organic en koud geperst waardoor er geen essentiële ingrediënten verloren zijn gegaan. Een absolute must voor je dagelijkse huidverzorging, niet alleen voor je decolleté maar ook voor je gezicht, haar en zelfs handen!

PILLOW PERFUME

Naast de Anti-Aging BH en Satijnen Kussenslopen, zijn wij steeds weer op zoek naar mooie, natuurlijke producten die iets aan onze nachtlijn kunnen toevoegen. Sinds kort hebben wij een heerlijke Pillow Perfume in ons assortiment die 100% natuurlijk is (geen chemische geurstoffen). Lavendel en Eucalyptus hebben een rustgevend en kalmerend effect wat de nachtrust bevordert. Met deze heerlijke Pillowspray ervaar je elke nacht weer de beleving van schoon beddengoed. Een prima combinatie met onze kussenslopen!
 

LIQUID GOLD, ORGANIC ARGAN OIL

Een 100% natuurlijke, pure Argan Olie, rechtstreeks vanuit de bron in Zuid-Marokko. Deze huidolie is 100% organic en is koud geperst wat betekent dat er geen essenti�le ingredi�nten verloren zijn gegaan tijdens het productieproces.

Onze pure Argan olie zit in een glazen fles, waardoor geen vermenging ontstaat met een plastic verpakking. Deze huidolie is de ideale, natuurlijke huidverzorging en bevat:

- Vitamine E
- Essenti�le vetzuren
- Diverse anti-oxidanten

Bewezen is dat 100% pure Argan olie niet alleen een anti-aging effect heeft voor de huid maar ook werkzaam is tegen eczeem, acne en psoriasis. Daarnaast werkt deze olie ook verzorgend voor haar, nagels en lippen en kan het bv. zwangerschapsstriemen voorkomen en werkt het ook als een natuurlijke after-sun.

Glazen fles, 50 ML.
 
€21,95
Niet op voorraad