Hoe het werkt

Hoe werkt La Decollette?

La Decollette, de anti-rimpel beha,  is een product wat 's nachts gebruikt wordt, dus onder nachtkleding (de Decoligne Nightwear is uitermate geschikt vanwege de hoge halslijn) en direct op de huid gedragen wordt. Het is aan te raden om voor men La Decollette aantrekt, het decolletÚ eerst te voorzien van een hydraterende huidolie (Squalan) en deze even te laten intrekken. Verder doet La Decollette tijdens de nacht haar werk. Doordat de bh de borsten min of meer dwingt om op de plaats te blijven, zullen er geen verticale plooien ontstaan op het moment dat er op de zij geslapen wordt met als resultaat dat er geen rimpelvorming meer kan ontstaan.

La Decollette is heel makkelijk in het gebruik. Elke vrouw die gewend is een BH te dragen, zal moeiteloos met dit product om kunnen gaan. Net als bij een gewone BH bevindt de sluiting van La Decollette zich op de rug.

zachte, anti-allergische materialen

voor optimaal comfort

Zowel de schouder- als de rugband zijn in lengte verstelbaar, zodat elke vrouw La Decollette kan aanpassen aan haar eigen maat. Zorg er wel voor dat het product stevig om het lichaam heen zit, anders mist het zijn werking.


ResultatenBovenstaande foto's zijn de resultaatfoto's van het wetenschappelijk testrapport, gemaakt door CERCO in Parijs.
La Decollette gaat actief de verticale rimpelvorming van het decolletÚ tegen. Al na 1 nacht slapen zult u merken dat de rimpels minder diep zijn. Na 7 tot 14 nachten heeft La Decollette optimaal haar werk gedaan en zijn de rimpels verdwenen. Simpelweg omdat het decolletÚ tijdens de slaap niet meer kan 'kreuken' doordat La Decollette alles netjes op de plaats houdt.

Op de foto's op deze pagina ziet u het resultaat van een vrouw van midden vijftig. Om de huid snel strak en glad te krijgen is het raadzaam om vˇˇr het gebruik van La Decollete een hydraterende olie (wij adviseren de huidolie van Squalan specially labeled for La Decollette) aan te brengen op het decolletÚ.
Indien nodig kunt u La Decollette handmatig iets voegen tussen de borsten alvorens u gaat slapen. Zorg er te allen tijde voor dat de bh stevig om het lichaam zit en dat de banden geheel op uw maat versteld zijn.
Als u La Decollette regelmatig gebruikt, zult u op een natuurlijke wijze een glad en strak decolletÚ behouden. Want tenslotte is vrouwelijkheid leeftijdsloos.......