Selecteer taal
Nederlands English Deutsch Français Spanish Italiano

Nieuws

BEAUTYJOURNAAL ENTHOUSIAST OVER ONZE NACHTBH!

Monique Lindeboom, Beauty Expert van het Beautyjournaal is helemaal overtuigd nadat ze La Decollette heeft uitgetest. Lees hier het hele artikel:

http://www.beautyjournaal.nl/2016/08/30/la-decollette-nachtbeha-werkt-super-verticale-plooitjes/


ACTIE NL VOOR NEPAL GIRO 555

Dit weekend, 2 en 3 mei, doneren wij € 5,55 van elke bestelling die binnenkomt aan Giro 555 ten bate van de slachtoffers in Nepal  #GIRO555 NLHELPTNEPAL


LA DECOLLETTE BIJ NOS NIEUWSUUR

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen hun staatsbezoeken meer inzetten voor de internationale economische betrekkingen van Nederland. La Decollette heeft deelgenomen aan de eerste handelsmissie naar Polen. De link naar het fragment kun je hieronder vinden door op de afbeelding te klikken.NIEUWE SLEEPING BEAUTY SECRET!


Een nieuw beautygeheim voor 's nachts! Nou ja.. nieuw.. halverwege de vorige eeuw sliepen stijliconen als Sophia Loren, Audrey Hepburn en Grace Kelly ook al met een haarnetje om het haar 's nachts te beschermen en in model te houden. Wij hebben een hedendaagse versie op de markt gebracht die bestaat uit een prachtige, natuurlijke satijnen stof en het haar 's nachts rust geeft en tegelijkertijd polijst. Op die manier voorkom je haarbreuk, gespleten haarpunten en klitten. Kortom het haar herstelt zich weer en wordt weer gezond. Een natuurlijk manier om het mooiste uit jezelf te halen!


LA DECOLLETTE BIJ SBS6 FEITEN EN FABELS

Onze klanten weten het allemaal al, maar de rest van Nederland nu ook. La Decollette is een FEIT als het gaat om het verminderen en zelfs verdwijnen van verticale rimpels op het decollete. Uitzending gemist? Kijk de aflevering van Feiten en Fabels om 16.30 uur dan snel terug op SBS6 Programma Gemist.

WIJ STAAN WEER OP DE BODYFASHION BEURS!
25, 26 en 27 augustus staan wij weer op de Bodyfashion Beurs in Amersfoort. Ook hier zullen wij ons nieuwe concept 'sleeping beauty secret' introduceren met allerlei leuke en innovatieve producten voor 's nachts. Deze kunt u tevens terugvinden in onze webshop.

ONZE NIEUWE WEBSITE IS LIVE! 
Wij zijn er bijzonder trots op dat onze nieuwe website per heden LIVE is gegaan. Ons 'oude winkeltje' was inmiddels 5 jaar geworden en voldeed niet meer aan de huidige tendens. Met ons nieuwe concept 'your Sleeping Beauty Secret' hebben wij naast de anti-rimpel beha ingespeeld op de vraag naar comfortabele beautyproducten voor de nacht en hopen wij nòg meer aan uw wensen te kunnen voldoen. Wij wensen u veel shopplezier!

LA DECOLLETTE OP LINGERIEPRO
La Decollette zal haar nieuwe concept  'your Sleeping Beauty Secret ' op de aanstaande Lingerie Pro lingerie vakbeurs in Antwerpen introduceren. Deze beurs vindt plaats op 28 en 29 juli 2013

Zomerprints
Nieuwe zomerprintjes tijdelijk in de aanbieding!Omdat de lente ons tot nu toe een beetje in de steek laat, hebben wij besloten om een tijdelijk korting weg te geven op onze nieuwste zomerprintjes! Zo kunt u nu zich nu alvast voordelig voorbereiden op de tijd van T-shirtjes en zonnejurkjes waarbij het decollete weer zichtbaar zal zijn. Want heus.... de lente komt er binnenkort toch echt aan!  (mei 2013)

La Decollette getest op comfort na borstoperatie
Onze beha is onlangs door de Franse plastisch chirurg Benoit Couturaud getest op comfort na een borstoperatie. In alle gevallen bleek de decollette meer nachtelijk comfort te bieden. Wij wisten al dat de decollette een prettige ondersteuning biedt, maar met dit onderzoek zijn wij heel blij omdat de decollette op deze manier niet alleen esthetisch maar ook qua comfort haar steentje kan bijdragen, wellicht bij vrouwen die al langer op zoek zijn naar een comfortabele nacht-beha. (november 2012)

Zie artikel Telegraaf d.d. 13/11/12:
Anti-rimpel_BH helpt ook na borstoperatie

Nieuwe najaarsprintjes zijn binnen!
Op veler verzoek hebben wij in ons najaarscollectie weer een aantal nieuwe dierenprints opgenomen. We zijn blij om u hierbij te kunnen meedelen dat ze inmiddels binnen zijn! Ook hebben wij de Velours klassier van twee jaar geleden weer toegevoegd aan de collectie. Deze hebben wij ook in een zg. 'nude' kleur laten fabriceren omdat er vraag is naar een minder 'opvallend' exemplaar. De fluwelen stof leent zich bij uitstek voor het komend winterseizoen omdat deze zo heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt... Welterusten! (augustus 2012)