Selecteer taal
Nederlands English Deutsch Français Spanish Italiano

MIND YOUR BEAUTY : EEN GRATIS WORKSHOP BIJ JOU THUIS!


Wil jij ook alle beauty geheimen kennen om ‘s nacht effectief mooier te worden? Zonder uren op internet te moeten zoeken, en te staren naar mooie beloftes? Maar liever gezellig, tijdens een soort feestje, gewoon bij jou thuis? Zodat je in het echt kunt voelen, vragen, kijken, ruiken en horen?

Dat kan!

Graag komen onze Beauty Agents naar je toe om je te laten ervaren hoe je de nacht kunt gebruiken om optimaal te herstellen en jonger en stralender te wakker te worden. 

Tijdens een Mind Your Beauty-workshop leggen zij aan de hand van een beeldpresentatie uit hoe onze producten werken, wat ze toevoegen aan je huidige verzorgings- en slaapgewoontes én wat het geheim is van onze meest succesvolle beautyproducten!

En het gaat tijdens deze avond niet alléén over je uiterlijk, er wordt ook aandacht besteed aan een stukje mindset, hoe denken wij vrouwen nou eigenlijk over onszelf en waarom?

Als je minimaal 8 vriendinnen uitnodigt, komt een van onze Beauty Agents GRATIS naar je toe en ontvang je bovendien een heel fijn welkomst-pakket met onder andere onze eigen beauty-bubbles én een mooie cadeaubon ter waarde van € 50,00!

Een Mind Your Beauty-workshop kan in overleg op elke dag of tijdstip plaatsvinden. Informatie hierover kun je aanvragen via het contactformulier op deze website of via info@decollette.nl. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden via onze Facebook pagina.